ion.ana1966 Posted March 2, 2021 Report Share Posted March 2, 2021 Salut! Daca pun anvelope all season ii afecteaza performantele? nuhu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuhu Posted March 2, 2021 Report Share Posted March 2, 2021 Salut! Dupa parerea mea, difera mult de la o masina la alta. Eu nu vad ce poate afecta:) Am folosit in trecut si nu am avut probleme. * Recomand* ------------------------------------------------------------------------------------------------ Nu uita ca eu nu sunt mecanic. Nu am experienta si nu ma pricep foarte bine. Asta e o simpla parere. Tu decizi ce faci si cum faci. Sper sa te-am putut ajuta cu raspunsul meu. Sanatate si noroc! 03.02.2021 nuHu^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zSoLoFTW. Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 Nu pot spune ca afecteaza asa rau dar afecteaza cand opresti brusc. nuhu and zSoLoFTW. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madal1n Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 Eu am anvelope all season si le folosesc doar iarna, pentu vara am altele(doar de vara) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts