Jump to content

[Addons Zombie] DarkCSO Final


Sthreexty

Recommended Posts

Numele Addons-ului: DarkCSO Final

Descriere: Este un addon zombie plague 4.3 (fix6a) ce contine elemente CSO, un sistem de puncte, costume, trade , lvl si multe altele. Tin sa mentionez ca pluginurile functioneaza 100% si totodata nu contin reclame. Addon-ul a fost testat de catre mine atat in HLDS de test cat si online. Durata pentru creearea si optimizarea acestui addon m-au costat cam 3-4 luni de munca , desigur cu mici pauze. Revin acum cu un update si totodata cu o versiune finala pentru acest mod! Pentru mai multe informatii si intrebari, ma puteti contacta pe instagram sau discord! 
Download: http://www.mediafire.com/file/p7rrgf4afqty54i/%5BAMXX%5D_DarkCSO.rar/file
Author: S3xTy
Versiune: Zombie Plague 4.3 (fix6a)
PlatformaLinux/Windows
Ce contine: CSO Elements, Trade Menu, Costumes, Points System, Vip System+Vipmenu, Knife Menu, LVL System, ZM-CLASS/HM-CLASS (classes on levels)
Comenzi: Unele comenzi sunt prezentate in users.ini , se pot folosii doar de Owner! Comenzile de tip (get) au fost inlocuite cu nativ-ul din zombieplague pentru a reduce riscul de abuzuri!
Instalare: Pur si simplu se extrag fisierele din folderul principal si se pun in folderul cstrike din FTP sau HLDS daca folositi server offline. ATENTIE! Nu copiati niciodata peste alt addon activ , recomandarea mea ar fi de a reinstala serverul din FTP/HLDS sau in unele cazuri , eliminarea folderului "addons" din cstrike si inlocuirea acestuia cu folderul "addons" a modului dorit+celalalte resurse , bineinteles!
Imagini: Eu zic ca mai bine ar fi un video decat poze 🙂 Click

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...