cretuu ;x 0 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 Adaugati motivul adevarat pentru care ati fost banat:Am intrat pe server si am avut ban:Am vrut sa intru pe server si am avut ban. Adaugati IP-ul pentru a primi unban daca cererea este acceptata:? Adaugati SteamID-ul pentru a primi unban daca cererea este acceptata : STEAM_1:0:1085389512 0 00:26 157 0 Quote Link to post Share on other sites
Manu Tuilagi 19 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 BAI CE ESTE CU CEREREA ASTA AICI FACUTA ,NU ISI ARE ROSTUL CEREREA TA DE UNBANNU STII SA CITESTI IM PRIMUL RAND TU MACAR NICI NU STII PE CE SERVER AI FOST BANAT =)) =)) =)) Quote Link to post Share on other sites
cretuu ;x 0 Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 Eu stiu ca asta este forumul.Foarte amuzant ce face adminu,in loc sa dea sfaturi rade...Omoara-te. Quote Link to post Share on other sites
Manu Tuilagi 19 Posted June 22, 2020 Report Share Posted June 22, 2020 ideea ca tu nu stii pe ce server ai luat asta e ideea este asta forumul dar ai gresit sectiunea Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts