Guest TuCandMori Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Salutare dragi membri , tin neaparat sa anunt momentul pensionarii/disparitiei mele permanente, vreau sa-mi fie sters contul de aici , toate posturile/topicuri le-am sters deja eu .Motivul pt care ma retrag este personal :) :x :x . Persoanele pe care ii consider prieteni apropiati ii am pe fb/ nr de telefon si pot tine legatura in continuare.Va urmez multa bafta cu comunitatea sa ajungeti cat mai sus sa prosperati si sa aveti parte numai de lucruri minunate. Mi-a parut bine sa fac parte din familia staff-ului si sa cunosc aceste persoane incredibile. Cu stima si cu respect TuCandMori aka TCM Link to post Share on other sites
Asas1n 0 Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Bafta bro,o sa imi fie dor de tine chiar daca te cunosc de putin timp esti o persoana de treaba,iti doresc in continuare toate cele bune,dar parerea mea eu ziceam mai bine sa faci o absenta nu sa te retragi (*) ?dar este decizia ta faci ce vrei :) Bafta in continuare :D Link to post Share on other sites
Eq_KeNNyS 3 Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Bafta :( sa speram ca intr-un final o sa revii..... Link to post Share on other sites
Ionut.p 0 Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 :* Respect! Multa bafta TCM! Link to post Share on other sites
ֆʊքɛʀɨօʀ 11 Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 T/C Link to post Share on other sites
Recommended Posts