SuperioR Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 In acest topic puteti postari bancuri amuzante.Ininte de a posta, cititi regulamentul http://forum.ilegalzone.ro/index.php/topic/21811-regulament-postare-banc/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 --Pancracio, is something wrong? - I almost killed my mother-in-law. --Did your brakes fail? - No, no, the accelerator! ahahahaah :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 - Ce face un tigan cand il pui la calculator ?- Cauta in Recycle Bin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Son because you bathe with blue paint?My girlfriend lives far away.So what?"I just want to be blue hahjahahaha :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 Bula in armata.- Bula, ce este patria?- Nu stiu.- Esti prost. Vasile ce este patria?- Patria este mama mea.- Corect. Bula ce este patria?- Patria este mama lui Vasile.- Idiotule, patria este si mama ta, ai inteles?- Inteles.- Ce ai inteles?- Ca sunt frate cu Vasile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:- Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut?- Ceva bijuterii, un televizor si putine economii...- Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit?- Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala...- Bula, de ce a murit?- A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul.- Ce ghinion! Si ce-ati facut?- Macaroane cu branza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Doi francezi, aflati in Anglia, nu avusesera ocazia sa vada deloc soarele in doua saptamani. Ca sa se dumireasca, l-au intrebat pe receptionerul de la hotel:– Pe aici ploua des?– Cam de doua ori pe an, domnule.– Si cat tine?– Cam sase luni… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 – Sunt de zece zile in Tulcea si regret ca nu am venit din prima zi in restaurantul dumneavoastra.– Multumim, domnule, ne maguliti.– Nu, vreau sa spun ca as fi preferat sa mananc stiuca asta acum zece zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Doi ciobani merg la un restaurant mediteranean. Dupa ce citesc meniul il intreaba pe chelner:– Dom’le draga, ce is acelea fructe de mare?– Caracatita, calamar, rac, creveti, raspunde chelnerul.– Apoi bag de seama, zice unul dintre ciobani, dupa cum zici dumneata, vulpea, ursul si lupu’ is fructe de padure! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 :)) hahahaha - Mom because at school they tell me that you are ashamed of me?- Shut up, I already told you not to call me '' mon '' in publichahahahah :)) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted October 30, 2017 Report Share Posted October 30, 2017 Bula balbait se inroleaza in cadrul armatei la marina. Pentru a prinde incredere in el capitanul vasului il pune de garda. La o ora tarzie Bula striga:- Rerererere repede ffffffoc ffffffoc ssssariti ffffoc.Scapa tot echipajul iar Bula este erou. Este luat pe o croaziera unde este pus de garda iar capitanul isi instrueste echipajul ca in cazul in care il aud pe Bula ca striga re re re re sa sara toti in apa ca este vorba de un incendiu.Pe la ora unu noaptea Bula striga:- Re re reSare tot echipajul in apa.- Re re rechini, ba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 O doamna intra intr-un magazin de arme.– Dati-mi, va rog, un Beretta, calibrul 45.Vanzatorul:– Pentru aparare?– Nu, pentru aparare mi-am angajat un avocat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Discutzie intre doi soti:– Iubitule ,de ce iesi pe balcon de fiecare data cand cant? – intreaba sotzia.– Ca sa vada vecinii ca nu te bat, – raspunde sotul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 7, 2017 Report Share Posted November 7, 2017 Frizerul il intreaba pe client :– Cum sa va tund ca sa fiti multumit ?– Gratis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 Examen de absolvire la Academia de Marina:- Ce faci daca in fata navei vine un uragan strasnic, chiar cand esti aproape de tarm?- Arunc imediat ancora, domnule comandant.- Si daca vine un alt uragan din spate?- Arunc din nou ancora, domnule.- Si daca vine altul de la tribord?- Ordon aruncarea ancorei...- Si de unde naiba ai atatea ancore?- Dar dv. de unde ati facut rost de atatea uragane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Examen de absolvire la Academia de Marina:- Ce faci daca in fata navei vine un uragan strasnic, chiar cand esti aproape de tarm?- Arunc imediat ancora, domnule comandant.- Si daca vine un alt uragan din spate?- Arunc din nou ancora, domnule.- Si daca vine altul de la tribord?- Ordon aruncarea ancorei...- Si de unde naiba ai atatea ancore?- Dar dv. de unde ati facut rost de atatea uragane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 Un tip la biblioteca:– Fiti amabila, vreau si eu o carte despre sinucideri!– Pleaca de aici, ca tu n-o mai aduci inapoi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 O doamna intra intr-un magazin de arme.– Dati-mi, va rog, un Beretta, calibrul 45.Vanzatorul:– Pentru aparare?– Nu, pentru aparare mi-am angajat un avocat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Discuţie între doi cerşetori:-Ce, acum eşti ciung?-Ce să fac? Când eramorb primeam doar bani falşi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 20, 2017 Report Share Posted November 20, 2017 Bula balbait se inroleaza in cadrul armatei la marina. Pentru a prinde incredere in el capitanul vasului il pune de garda. La o ora tarzie Bula striga:- Rerererere repede ffffffoc ffffffoc ssssariti ffffoc.Scapa tot echipajul iar Bula este erou. Este luat pe o croaziera unde este pus de garda iar capitanul isi instrueste echipajul ca in cazul in care il aud pe Bula ca striga re re re re sa sara toti in apa ca este vorba de un incendiu.Pe la ora unu noaptea Bula striga:- Re re reSare tot echipajul in apa.- Re re rechini, ba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Un automobilist este oprit de un politist. Agentul ii spune ca a depasit limita de viteza, ii cere permisul si citeste:- Ooo... domnul Lucian Blaga. Poftiti carnetul inapoi si va rog sa ma scuzati.Soferul:- Dar ce s-a intamplat?Politistul:- Eeeeh... mai citim si noi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 La sfârşitul anului scolar Bulă îi spune mamei sale: - Mamă, eşti o femeie norocoasă! După care maică-sa îl întreabă: - De ce, fiule? Bulă îi răspunde: - Nu trebuie să-mi mai cumperi alte cărţi anul acesta că am rămas tot în aceeaşi clasă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Un patron catre altul:– Cum de angajatii tai sunt mereu asa punctuali?– Simplu: am 30 de angajati si 20 de locuri de parcare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Două tinere stau de vorbă:- Spune-mi, cum e noul tău prieten?- Nemaipomenit! E meteorolog şi mă iubeşte atât de mult încât a dat numele meu unui uragan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asas1n Posted November 26, 2017 Report Share Posted November 26, 2017 Cand vrei sa te arunci pentru o femeie de pe bloc, aminteste-ti ca n-ai aripi, ci coarne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.