Absente / Retrageri Staff
25 topics in this forum
-
- 0 replies
- 1.9k views
Acesta este un Model pentru Retragere Cerinte pentru a posta: Numele topicului trebuie sa fie "[Retragere] Numele tau"Motivul trebuie sa fie cel adevaratNume de pe forum: Gradele actuale: Motivul retragerii: Data de incepere:
Last reply by SuperioR, -
- 0 replies
- 1.9k views
Acesta este un Model pentru Absenta Cerinte pentru a posta: Numele topicului trebuie sa fie "[Absenta] Numele tau"Motivul trebuie sa fie cel adevaratDaca absenta depaseste 7 zile,gradul va fi scos pana la reinceperea activitatiiNume de pe forum: Motivul absentei: Perioada: Data de incepere: Data de incheiere:
- 2 replies
- 1k views
Nume de pe forum:Str1ke Gradele actuale:Co-Administratori Motivul retragerii:So as my graduation will be completed soon and i am going towards the life of working experience,So I have enjoyed my every experience in this server,I have grown with this server from 8 years.I will miss you all with my heart.So good luck all of you from me.Last moments ❤️ Data de incepere:Permanent
Last reply by NYX, -
- 0 replies
- 517 views
Nume de pe forum:Str1ke Motivul absentei:My papers will be starting soon so i will be active from January 2020 Perioada:Maximum for approximate 20 days Data de incepere:16/12/2019 Data de incheiere:04/01/2020
Last reply by Str1ke, -
- 2 replies
- 1.6k views
Nume de pe forum: Eq_KeNNyS Motivul absentei: am spus si data trecuta, am inceput sa merg la munca, si de luni plecam in deplasare...si n=am timp, poate o sa intru de pe tel.. Perioada: nu stiu Data de incepere: acum. Data de incheiere: nu stiu
Last reply by Borodoi, -
- 5 replies
- 2k views
Nume de pe forum: DraKe Motivul absentei: Se apropie bacul si trebuie sa invat din ce in ce mai mult. Perioada: Pana la vara Data de incepere: Azi Data de incheiere: Iunie PS: O sa mai intru din cand in cand pe forum si cand o sa mai am timp mai intru si pe zombie.
Last reply by jusTice, -
[Retragere] LionN
by Guest LionN- 2 replies
- 1.5k views
Nume de pe forum:LionN Gradele actuale:Designeri Motivul retragerii:Personal Data de incepere:06/01/2018 11:03 AM
Last reply by Ionut.p, -
- 2 replies
- 1.9k views
Nume de pe forum: AleXaNdRuYT Motivul absentei: imi este rau Perioada:de azi Data de incepere: azi Data de incheiere: cand imi revin
Last reply by Randy sama, -
- 2 replies
- 1.7k views
Nume de pe forum:AleXaNdRuYT Gradele actuale:manger resurse Motivul retragerii:nu mai am timp de acest fourm Data de incepere:astazi
Last reply by Walking 21, -
- 3 replies
- 2.1k views
Nume de pe forum: Shepherd Gradele actuale: designeri Motivul retragerii: Computerul meu atat de lent, asa ca am sterge Photoshop Data de incepere: 8/15/2017
- 3 replies
- 1.9k views
Nume de pe forum:riTeS Gradele actuale:Designer si Detinator Server Motivul retragerii:Am inceput cu un prieten o alta comunitate, nu dau nume ca fac reclama. Nu e un motiv foare clar dar ma retrag de tot de pe aceasta comunitate, nu mai am timp de toate si am si alte chestii de facut in viata reala. Data de incepere:De azi
- 2 replies
- 1.8k views
Nume de pe forum:LAIK Gradele actuale:Moderator Global Motivul retragerii:I do not have a pc, and I'm working I can not enter the forum since I do not have a pc. I'll miss everyone, everyone is very kind here, I love them very much. Data de incepere:15/07/2017 I spend many good moments here but when it's time to leave for reasons, I made many friends here I love them very much.
- 2 replies
- 2k views
Nume de pe forum: LAIK Motivul absentei: no have pc Perioada: I do not know Data de incepere: 05/07/210 Data de incheiere: -
- 1 reply
- 1.7k views
Nume de pe forum: riTeS Motivul absentei: Vara, Mare, n-am laptop sa-l iau cu mine Perioada: 4 sau 5 zile Data de incepere: 3/8/2017 Data de incheiere: 8/8/2017
Last reply by JoKeR, -
- 8 replies
- 2.4k views
Nume de pe forum:LAIK Gradele actuale:Manageri Resurse Motivul retragerii:Personal Motives Data de incepere:05/06/2017
- 8 replies
- 2.4k views
Nume de pe forum: Spintecatorul Gradele actuale: Moderator Motivul retragerii: Pai au fost discutii la adresa mea si a lui joker si nu vreau sa il bag in bucluc sau ceva.El nu are nicio vina ca se se stie. Data de incepere: - Sa fiti cei mai buni! :) Bafta! :)
- 1 reply
- 1.6k views
Nume de pe forum:LAIK Motivul absentei:They are going to operate my mother and I have to take care of her in the hospital I do not know how long Perioada:i dot know how much Data de incepere:11/05/2017 Data de incheiere:I do not know I hope everything goes well and that it is as fast as possible
Last reply by JoKeR, -
- 4 replies
- 2k views
Nume de pe forum: xFyL Motivul absentei: Nu am curent si net on sat de cateba zile. Perioada: Nu stiu. Posibil una mare. Data de incepere: 22.04.2017 Data de incheiere: Nu stiu. Am inteles ca curentul va reveni in 2 saptamani iar netul,fiind fibra optica trebuie inlocuit in tot satul din cauza zapezii si dureaza mult. De marti,cred,o sa plec la spital la Bucuresti cu ceva probleme. Sper sa imi intelegeti situatia. Sunt din Galati si cred ca ati auzit/vazut ce se intampla pe aici. Folosesc absenta si lentru gradul de pe zombie. Sper sa intelegeti situatia mea. Multumesc!
- 1 reply
- 1.7k views
Nume pe forum: DraWw Motivul Absentei: A murit varamea Perioada: Cam 5-6 zile Data inceperi: azi Data incheieri: 5zile P.s nu pot scrie mai mult is pe tel si pcc stricat
- 2 replies
- 1.8k views
Nume de pe forum: Mizuki Gradele actuale: Designer Motivul retragerii: Am de invatat la scoala mult.. Data de incepere: De azi. Am sa mai postez dar mai rar
- 5 replies
- 2k views
Nume de pe forum:BBe Gradele actuale:Designer Motivul retragerii:Nu prea mai am timp sa intru pe forum, am scoala si am mult de invatat. Data de incepere:Azi, acum.
Last reply by JoKeR, -
- 10 replies
- 1.9k views
Nume de pe forum: Stefan. Gradele actuale: Global Moderator Motivul retragerii: Nu pot sa tin pasul cu cei care fac post-hunt si posteaza de 20 de ori pe minut, vad ca "astia" posteaza pana la topicuri vechi de 2 ani, nu pot, scuze, il vad ca Drake are 1k posturi si eu am 350 ( nu spun ca face post-hunt) si avem acelas grad, el merita mai mult, munceste mult, nici nu pot sa mai intru ca a murit si tatal meu, as vrea sa raman la designer, daca se poate, sau vip, ce vreti voi. Zat ala nu stiu ce cauta ca moderator, posteaza cate 100 de posturi intr-o zi si cred ca are maxim 10 ani ca a pus o data o poza cu el la profil si mi-am dat seama dupa fata si dupa fizic ca are 10/11…
- 2 replies
- 2k views
Nume de pe forum:Burn Gradele actuale: Moderator Motivul retragerii: Nu mai am ce face ca moderator acum ca a fost stearsa sectiunea de jocuri de la amuzament Data de incepere:Incepand de acum. multumesc pentru sansa acordata de a face parte din stafful IlegalZone ps doresc a fi doar un member obisnuit !!
- 2 replies
- 1.9k views
Nume de pe forum: ShuN Gradele actuale: Moderator Motivul retragerii: Mi-am facut forum..si numai pot sa ma ocup si aici. Data de incepere: Astazi. Multumesc pentru sansa acordata. Daca sunteti draguti puteti sa imi lasati vip member. :*
- 1 reply
- 1.7k views
Nume de pe forum: Alexandru Motivul absentei: M-i so ars pc Perioada: nustiu depinde dar o sa mai intru de pe telefon sa nu prea mult Data de incepere: astazi Data de incheiere nustiu
Last reply by SuperioR,