Cerere Schimbare Nume
Vrei sa iti schimbi numele de pe forum? Fa o cerere aici.
82 topics in this forum
-
- 0 replies
- 1.8k views
Acesta este un Model pentru Cererea de Schimbare a Numelui de Utilizator Cerinte pentru ca cererea sa fie acceptata: Numele topicului trebuie sa fie "[Cerere Schimbare] Numele actual"Trebuie sa aveti o vechime de minim 2 luni pe forum.Trebuie sa ai minim 50 de posturi.Nume Real: Numele Actual de pe forum: Numele Nou de pe forum: Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:
Last reply by SuperioR, -
- 0 replies
- 366 views
Nume Real: Alex Numele Actual de pe forum: TronkyfTw_ Numele Nou de pe forum: Alecs Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: Deoarece joc cu acest nume pe server acum iar cel vechi numai imi place. Mersi
Last reply by TronkyfTw^, -
- 1 reply
- 1k views
Nume Real:Faheem Ahmed Numele Actual de pe forum: Y2J_RockStar Numele Nou de pe forum: Dude_xyz Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: i have started to play by the name Dude_xyz in the server so i want to change my name.
- 6 replies
- 1.4k views
Nume Real:Hammad Arif Numele Actual de pe forum: L-VIRUS™ Numele Nou de pe forum:NuTzu Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Want My Previous Name
- 1 reply
- 981 views
Nume Real: Tudor Numele Actual de pe forum: Spintecatorul Numele Nou de pe forum: Dr0GatwL Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: Asta era vechiul meu nume
Last reply by XandeR, -
- 1 reply
- 1.2k views
Vreau să solicit modificarea numelui contului meu în forum, deoarece acest cont a fost inactiv și pe măsură ce îl voi folosi, vreau să pun numele actual
Last reply by Randy sama, -
- 1 reply
- 1k views
Nume Real: Tudor Numele Actual de pe forum: WINK# Numele Nou de pe forum: Spintecatorul Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: Pur si simplu,asta era numele meu cand eram in staff aici in 2017
- 1 reply
- 1.3k views
Numele Real: Maikel Numele Actual De Pe Forum: NovaT Numele Nou De Pe Forum: Msk Motivul Petrun Care Doriti Aceasta Schimbare: The Legend Is Still Alive "MSK"
- 1 reply
- 1.4k views
Nume Real:Hammad Arif Numele Actual de pe forum:NuTzu Numele Nou de pe forum:Freddy Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Want To Start With A New Name
- 4 replies
- 1.7k views
Nume Real:Adelin Numele Actual de pe forum:Pascki Numele Nou de pe forum:Srn Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: pentru ca e obligatoriu sa avem acelasi nume atat pe forum cat si pe joc Like Thishttp://forum.ilegalzone.ro/public/style_images/ilegalzone_images/post_top.png Back to tophttp://forum.ilegalzone.ro/public/style_images/ilegalzone_images/report.png Report
- 1 reply
- 1.1k views
Nume Real: bogdan Numele Actual de pe forum:BogdanIonut Numele Nou de pe forum:Borodoi Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:Imi place mai mult numele asta
- 1 reply
- 1.2k views
Nume Real: Ahmer Numele Actual de pe forum: Dark Angel Numele Nou de pe forum: Ghost Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: i like it
- 1 reply
- 1.2k views
Nume Real: Marius Numele Actual de pe forum: SASUKEE Numele Nou de pe forum: ○○○Sasuke○○○ Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: Am literele cu Caps Lock se vede prea urat .
- 1 reply
- 1.2k views
Nume Real: Narcis Numele Actual de pe forum:Narcis* Numele Nou de pe forum:lka* Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:numai imi place numele ..
- 1 reply
- 1.5k views
Nume Real: Ahsan Khan Numele Actual de pe forum:NoFear Numele Nou de pe forum: L-VIRUS™ Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:Want a new name
- 1 reply
- 1.4k views
Nume Real:Hammad Arif Numele Actual de pe forum:NuTzu Numele Nou de pe forum:L-VIRUS™ Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:Want A New Name
- 1 reply
- 1.4k views
Nume Real: Ionut Numele Actual de pe forum: Mt.Paladino Numele Nou de pe forum:Ionut Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:Imi place mai mult cu numele meu.
Last reply by Dark Soul, -
- 3 replies
- 1.8k views
Nume Real: Ahmer Wahid Numele Actual de pe forum: Dark Angel Numele Nou de pe forum: Razor Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:
- 1 reply
- 1.4k views
Nume Real: Adrian Numele Actual de pe forum: Adrian Numele Nou de pe forum: FaTe Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: My Name is Good :)
- 2 replies
- 1.7k views
Nume Real: Dani Actual din forum: Energy original Nou pe forum: nu Motivul pentru care doriți această schimbare:pai cand intru pe sv toti admini imi schimba numele ca cica este numele unui admin sau fondator pai si...daca era admin nu trb sa ma la-se sa intru pe sv+Energy este numele meu si as dori sa fie schimbat numele celui care are grad pe el eu joc cu numele asta de foarte mult timp si la randul meu logic ca nu imi convine sa imi fure unu numele!Puneti-va si voi in locul meu sa vedeti cum masi simti.
- 1 reply
- 1.5k views
Nume Real:Nabeel Faisal Numele Actual de pe forum:Devil Numele Nou de pe forum:Blade Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Love That Movie Name
- 3 replies
- 1.8k views
Nume Real: Laurentiu Numele Actual de pe forum: Deep Numele Nou de pe forum: XY Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: nu imi mai place Deep
- 1 reply
- 1.3k views
Nume Real:Nabeel Faisal Numele Actual de pe forum:StunnerGFX Numele Nou de pe forum:Devil Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Want To Change Name Because I Love That Name
- 1 reply
- 1.7k views
Nume Real: Ahsan Khan Numele Actual de pe forum: NoFear Numele Nou de pe forum: Skyline Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: OLD is GOLD
- 1 reply
- 1.3k views
Nume Real:Nabeel Faisal Numele Actual de pe forum:Sanshou Numele Nou de pe forum:StunnerGFX Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Love This Name From A Book
- 2 replies
- 1.6k views
Nume Real: Horatiu Numele Actual de pe forum: Horatiu Numele Nou de pe forum: Horace Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: Am ales nick acesta acum 3 ani si vreau sa continui cu el, cu nick Horatiu am jucat in comunitatea asta acum 4 ani.
Last reply by Walking 21, -
- 1 reply
- 1.5k views
Nume Real:Nabeel Faisal Numele Actual de pe forum:Nabeel;x Numele Nou de pe forum:Sanshou Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Love This Name
Last reply by Walking 21, -
- 1 reply
- 1.6k views
Nume Real:Alexandu Numele Actual de pe forum:CrAzZzY Numele Nou de pe forum:Asas1n ;x Motivul pentru care doriti aceastata schimbare:este numele meu si suna mai bine decat CrAzZzY
- 1 reply
- 1.3k views
Nume Real:Nabeel Faisal Numele Actual de pe forum:Nabeel;x Numele Nou de pe forum:Sanshou Motivul pentru care doriti aceasta schimbare:I Love This Name
- 1 reply
- 1.5k views
Nume Real: Ahmer Wahid Numele Actual de pe forum: Shepherd Numele Nou de pe forum: Dark Angel Motivul pentru care doriti aceasta schimbare: imi place
Last reply by Randy sama,