Cerere Moderator
Ai experienta in moderarea forumurilor? Daca da si daca doresti gradul de moderator pe forum, fa o cerere si vei primi gradul daca consideram ca esti potrivit pentru aceasta responsabilitate.
108 topics in this forum
-
- 6 replies
- 1.7k views
The name on the forum:Skyline Real name:Ahsan Age:18 E-mail:[email protected] seniority:Member posts:96(+1) Category in which you want to be moderator: wherever needed How long can you give the forum every day?:4-6 Why do you want this degree?: I can help the community
Last reply by SuperioR, -
- 1 reply
- 984 views
Numele de pe forum: ShuN Numele real: Florin Varsta: 16 Email: floryn.dragomyr Vechime: Multa. Posturi: 431 Categoria in care vrei sa fii moderator: Resurse Counter-Strike:Global Offensive Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 3-4 ore. De ce vrei acest grad?: Sa ajut forumul + ca acea categorie este goala.
- 4 replies
- 1.5k views
Numele de pe forum: ShaDow-Zer0 Numele real: Wahid Varsta: 16 Email: PM Vechime: 2-3 years Posturi: 11 Categoria in care vrei sa fii moderator:http://forum.ilegalzone.ro/index.php/forum/464-tutoriale-si-resurse/ Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:2 hour i think De ce vrei acest grad?: this forum new so i want it
Cerere Moderator
by Guest BLACK D3VIL- 5 replies
- 1.4k views
The name on the forum:BLACK D3VIL Real name:Jordan Age:18 E-mail:[email protected] Seniority:7 Months Posts:Few But I Do More Category in which you want to be moderator:Where Ever Needed How long can you give the forum every day?:2-4 In Forum Why do you want this degree?:I Want This Degree To Help Server And Forum..!!
Last reply by JoKeR, -
- 3 replies
- 1.2k views
Numele de pe forum: Burn Numele real:Simi Varsta:22 Email:[email protected] Vechime:6 luni Posturi:302+1 Categoria in care vrei sa fii moderator:oriunde e nevoie Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:cat e nevoie De ce vrei acest grad?:sa pot ajuta comunitatea
- 3 replies
- 1.3k views
Numele de pe forum:Sam Numele real:Fabi Varsta:21 Email:[email protected] Vechime:O sa fac Posturi:O sa fac Categoria in care vrei sa fii moderator:Nu conteaza Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:8 de ore De ce vrei acest grad?:pentru a ajuta playeri noi de pe aceasta comunitate
Numele de pe forum: M@sT3r. Numele real:Ahmer Varsta: 16 Email: PM Vechime: 2 years Posturi: 6 Categoria in care vrei sa fii moderator: your choice Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 4 hour daily De ce vrei acest grad?: my dream is moderator and i help this forum
Last reply by JoKeR, -
- 3 replies
- 1.2k views
Numele de pe forum: alexandru2015 Numele real: Movila Iulian Alexandru Varsta: 14 Email: [email protected] am si fb si skype daca te uiti pe profilu meu vezi acolo Vechime: is foarte vechisi vreau doar sa ajut Posturi: 480 Categoria in care vrei sa fii moderator: oricare unde e nevoie nu am pretenti Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 2-3 ore De ce vrei acest grad?: sa ajut comunitatea Ps: Chiar daca sunt mic asta nu inseamna ca nu pot ajuta
- 0 replies
- 889 views
Numele de pe forum: alexandru2015 Numele real: Movila Iulian Alexandru Varsta: 14 Email: [email protected] am si fb si skype daca te uiti pe profilu meu vezi acolo Vechime: is foarte vechisi vreau doar sa ajut Posturi: 478 Categoria in care vrei sa fii moderator: oricare unde e nevoie nu am pretenti Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 2-3 ore De ce vrei acest grad?: sa ajut comunitatea Ps: Chiar daca sunt mic asta nu inseamna ca nu pot ajuta
Last reply by Alexandru, -
- 1 reply
- 1.1k views
Numele de pe forum: Haydon. aka Toshiba aka Winston :)) Numele real: Stefan Sandu Varsta: 16 Email: [email protected] Vechime: 10.07.2000 Posturi: aproape 200 dar sunt destul de activ la posturi si fac destul de multe intr-un timp scurt. Categoria in care vrei sa fii moderator: Unde mai este loc .. Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 2 , 3 ore , depinde de zi . De ce vrei acest grad?: :Vreau sa ajut comunitatea zi de zi . P.S. : Astept pro / contra nu direct acceptat / respins :) Vreau o sansa plz :-j
Last reply by Randy sama, -
- 0 replies
- 981 views
Numele de pe forum:HE@DSHOT Numele real:Taha Varsta:17 Email:[email protected] Vechime:15 september 2016 Posturi:20 but i do more Categoria in care vrei sa fii moderator:Resource Cs Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:4-6 ore De ce vrei acest grad?:Vreau să ajute comunitatea..!!
Last reply by HE@DSHOT, -
- 0 replies
- 992 views
Numele de pe forum:HE@DSHOT Numele real:Taha Varsta:24 Email:[email protected] Vechime:1 year Posturi:15 and i do more..!! Categoria in care vrei sa fii moderator:if possible i will try in other forums to..!! Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:4-7 De ce vrei acest grad?:i will help to maintain the orders and also want to access more categories..!!
Last reply by HE@DSHOT, -
- 3 replies
- 1.2k views
Numele de pe forum:Ryu Numele real:Florin Varsta: 18 Email: [email protected] Vechime: cca. 1 an. Posturi:: nu,am nici un post,dar am o activitate foarte mare. Categoria in care vrei sa fii moderator: Daca,se poate pe toate Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: eu stau 5 ore,chair si mai mult De ce vrei acest grad?: Pentru a avea acces,la mai multe comenzi. P.S. Daca apare ca acolo am 14 ani . Moti: mi-am uitat emailul meu si vi l-am dat pe a lui fratele meu
- 5 replies
- 1.5k views
Numele de pe forum: BoRiNg Numele real: Abdou Varsta: 20 Email: [email protected] Vechime: cca. 4 ani Posturi: 324 + 1 Categoria in care vrei sa fii moderator: Daca se poate , toate forumurile Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: cam 2 ore da daca este nevoie mai mult De ce vrei acest grad?: Pentru a avea acces la mai multe categorii, dar si pentru a ajuta la mentinerea ordinii.
Last reply by BoRiNg, -
request moderator
by Guest milana- 4 replies
- 1.6k views
Numele de pe forum: Milana Numele real: Narko Varsta: 19 Email: [email protected] Vechime: cca. 3 ani Posturi: 324 + 1 Categoria in care vrei sa fii moderator: Daca se poate , toate forumurile Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: cam 2 ore da daca este nevoie mai mult De ce vrei acest grad?: Pentru a avea acces la mai multe categorii, dar si pentru a ajuta la mentinerea ordinii.
- 5 replies
- 1.6k views
Numele de pe forum: JoKeR Numele real: Alex Varsta: 16 Email: [email protected] Vechime: cca. 4 ani Posturi: 324 + 1 Categoria in care vrei sa fii moderator: Daca se poate , toate forumurile Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: cam 2 ore da daca este nevoie mai mult De ce vrei acest grad?: Pentru a avea acces la mai multe categorii, dar si pentru a ajuta la mentinerea ordinii.
- 3 replies
- 1.3k views
Numele de pe forum: Bizard Numele real: Alexandru Varsta: 15 ani Email: [email protected] Vechime: din 18 noiembrie 2015 Posturi: 288 Categoria in care vrei sa fii moderator: nu conteaza unde este nevoie Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: vreo 3 ore De ce vrei acest grad?: sa ajut comunitatea
Last reply by FaceOFF, -
- 1 reply
- 1.2k views
Numele de pe forum: alexandru2015 Numele real: Movila Iulian Alexandru Varsta: 14 Email: [email protected] am si fb si skype daca te uiti pe profilu meu vezi acolo Vechime: pai is de pe 20 noiembrie 2015 Posturi: 401 Categoria in care vrei sa fii moderator: oricare unde e nevoie nu am pretenti Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 2-3 ore De ce vrei acest grad?: sa ajut comunitatea
Last reply by SuperioR,