Reclamatii Staff
13 topics in this forum
-
- 0 replies
- 843 views
Numele Tau: Kwebbelkop Membru Reclamat: GuJcieJ Motiv: Acum Vreo O Ora GuJcieJ Da Respawn Cand Era Mod Si Nu Vorbeste Pe u@ Si Nu A Citit Regulamentul Server-ul ! Print: N-am A Apucat Sa Fac Poza
Last reply by Kwebbelkop15, -
- 2 replies
- 1.1k views
Saluatare,probabil aceasta cerere v-a fi ignorata si facuta degeaba din lipsa de repsect. Dar eu oricum o voi face,inutila sau utila nu conteaza. Tocmai ce am fost banat in urma cu 10 minute pentru nimic. Un membru din Staff,nu am reusit sa ii memorez numele parca incepea cu initiala C . insa am fost banat pentru nimic,a fost chemat de niste membrii tot de ai staffului: FlyingTudorE si `P1s1cuta` (ceva foarte asemanator) O voi lua de la inceput,jucam pe o mapa si la un moment dat m-am urcat pe ceva alaturi de un alt player,probabil 'p1s1cuta` insa la un moment dat apare si FlyingTudorE, vine la noi si ma omoara doar pe mine iar pe celalalt amic lasandu-l (adica team intre…
Last reply by SuperioR, -
- 2 replies
- 1.4k views
Salut! As dori sa va mentionez ca membrul staff-ului cu numele de Uzzy nu a vrut sa ajute comunitatea cu a da slay la cei care fac block , pana si el a facut block. Multumesc pentru atentie si sper ca se va lua masuri!!! P.S:daca se va mai intampla voi face poze pe viitor.
- 2 replies
- 1.8k views
Your name:NuTzu The complained Member:Dark Angel,Blood And Rvnox Its degree:Designer Reason:They Are Not Performing Their Sections+They Even Didn't Request For Slot.I Hope That You Should Give To Those Members Which Are Active+Can Perform Their Sections
Last reply by Eq_KeNNyS, -
- 4 replies
- 2.1k views
Numele tau: Dark AngelMembrul reclamat: DevilGradul acestuia: DesignerMotiv: 1: i closed my old topic that was not closed some minutes ago he removed my post and add his post and closed topic,2: cerere avatar fanta i replied and closed topic he removed my post again and add his post and topic closed,3: he do 3 post at 2 minutes. Motiv 1 Print: xx xMotiv 2 x Deleted Post's
Last reply by Gaby., -
- 2 replies
- 2k views
Hey, i'm a new member but i'm active at server, anyway I didn't know where to post this Topic because I don't really understand a lot of things from the forums since it's Romanian. So I hope if there isn't an off-Topic, you could add one. I just really don't understand one thing in server, that why ADMINs and VIPs hate good playing players, if I kill a VIP or ADMIN he aim me all the time and if he is ADMIN he just don't respawn me or whatever. For example : Monkey D Luffy didn't respawn me for 4 times because I killed him one time. a.h.m.e.d reloaded at the the last of the round when he was Boss and i'm the last Human because I didn't accept to give him jetpack fo…
Last reply by Walking 21, -
- 4 replies
- 2k views
ban me kiLL Dessinger gag me and gag aLL
Last reply by Walking 21, -
- 6 replies
- 2.2k views
Numele tau: SpiNt3caToRul Membrul reclamat: ZaT Gradul acestuia: Global moderator Motiv: Da Topic closed la un cadou pentru justice. Justice nici măcar nu a văzut cadoul și evident ca domnul ZaT scrie Tc de dragul de a face un post. Pe lângă ca mi-a dat warn degeaba și noroc de Joker care mi l-a scos pe motivul dublu post. Evident ca am vorbit cu superior și a spus și el ca ZaT mi-a dat warn Degeaba. Print: http://forum.ilegalzone.ro/index.php/topic/20695-gift-justice/
- 1 reply
- 1.6k views
Numele meu : .DarKNighT. Numele celui reclamat: YionutT Grad: Helper Motiv: Kick,mute,amenintari etc. Poze: http://imgur.com/a/2PGHe
- 1 reply
- 1.9k views
Numele tau:George Membrul reclamat:Andrei Gradul acestuia:Admin/Vip Motiv:Da moduri aiurea.. Print:Nu am facut pentru ca nu am stiu ca cere print la reclamatie... ma scuzati altadata voi face.:)
RECLAMATIE Reclamatie STAFFFFF
by Guest zzMenThoL- 1 reply
- 2.2k views
Numele tau:zMenThoLMembrul reclamat:-Gradul acestuia:-Motiv:Mi-a sters efectiv contulPrint:...Pai,acest cont este facut doar pentru a spune ce am de spus,pe contul meu principal(zMenThoL)pur si simplu nu mai am nici un accesCum adk nici un acces?Pai , nu am voie sa scriu topicuri,sa scriu pe chat,sa trminit mesaje,deci vreau sa vad cine mi-a facut contul asa...... P.S dupa ce contul meu va fi restabilit acest cont poate fi banat,Deci,TCM cand intri sau florin EneRgY ,Va rog sa imi faceti si mie la loc contul,am si eu 50 posturi pe el, una alta,Si sa spuneti aici si cine a distrus contulO seara faina va doresc si astept raspunsul
Last reply by Mario;xx, -
- 1 reply
- 1.7k views
Numele tău: pe cs VLAD Numele membrului:Frenklee Gradul acestuia:moderator global Motiv: Pă eu am primit o reclamatie inutilă asa presupun eu , si el a zis ca asteaptă o poză si eu am raspuns la reclamatie . După commentează ala care mi-a facu reclama si după ceva vreme dă tc si spune că n-am raspuns la reclamatie si că am advertisment si next remow Dovadă: scz că n-am poză akm sunt pe tell dar e la secțiunea zm ilegalzone ro la la "reclamatie VLAD"
Last reply by VLAD, -
- 1 reply
- 1.6k views
* Numele tau: Smok3 * Membrul reclamat: Natsu * Gradul acestuia: Administrator * Motiv: Are Grad Pe Alta Comunitate * Print: http://www.girlshare.ro/35047491.6 / http://www.girlshare.ro/35047493.8 doar aceste metode pot da scuze! ..
Last reply by HeaDShot,