Anunturi
Anunturi oficiale din partea server-ului.
16 topics in this forum
-
- 4 replies
- 1.3k views
Sambata , 12 octombie la ora 17** ( ora Romaniei ) fondatorul acestui minunat server, va tine o mica sedinta pe serverul nostru de discord https://discord.gg/T4rvef Prezenta este obligatorie pentru toti membrii stafului . Multumim .
Last reply by vlad1s, -
- 0 replies
- 850 views
Sambata , 28.sept la ora 17 ( ora României ) pe serverul de discord vom face sedinta cu toți membrii stafului . Prezenta este obligatorie ( cu micorofon pentru a ne putea înțelege bine-nțeles) , excepțiile se anunța printr-un mesaj privat cu un motiv bine întemeiat . Am postat acest anunț cu 2 săptămâni înainte pentru a putea face in asa fel , încât sa fie prezenta toată lumea ,deci scuzele minore nu se accepta , inactivitatea duce la remove ( asta e pentru toată lumea ) Bafta tuturor !
Last reply by BuliNa27, -
- 12 replies
- 1.5k views
EneRgY - FONDATORUL PRINCIPAL SI DETINATORUL SERVERULUI VA ROAGA AZI LA ORA 21 SA VA PREZENTATI PE SERVERUL DE DISCORD PENTRU O MICA SEDINTA ! Multumesc !
Last reply by Kobza, -
- 0 replies
- 924 views
La ultima sedinta am decis ca de acum inainte , la fiecare sfarsit de luna , vom face o sedinta OBLIGATORIE . In acest caz veti avea timp sa va rezolvati problemele si sa va faceti planurile pe ziua respectiva asa fel incat sa puteti participa cu totii fara nici un fel de scuza . Sedinta se va tine in special in ultima saptamana din luna , sambata de la ora 5 . Luna aceasta va fi pe 27 iulie ,luna august va fi pe 31 , septembrie pe 28 si asa mai departe ,pe serverul de discord ( in caz ca nu stiati ) Pentru cei care nu se prezinta 2 sedinte la rand vor lua REMOVE ! Tot aici vreau sa va readuc aminte ca la ultima sedinta am discutat cateva chestii importante , des…
- 12 replies
- 1.6k views
Sambata 6 iulie , ora 14" toti membrii stafului sunt rugati sa se prezinte pe serverul nostru de Discord . Prezenta este obligatorie dar , cine are un motiv intemeiat sa nu participe este rugat sa anunte prin pm .
Last reply by spoon3r, -
ROAm 2 intrebari la voi:1. Ce spuneti, sa activez salvarea banilor pe nume ?Limita la jucatori sa fie 200k, iar la VIP sa fie 500k ? 2. Ce spuneti, sa bagam sitemul de xp ?Ca armele si extra itemele sa fie deblocate in functie de level de xp pe care il detineti ? De exemplu: o arma la level 1, alta arma la level 2... si tot asa ENG I have 2 questions to you: 1. What do you say, enable salvage of money by name? The limit to the players is 200k, and the VIP to be 500k? 2. What do you say, take the xp system? Like weapons and extra items to be unlocked according to the xp level you own? For example: a level 1 weapon, another level 2 weapon ... and so on.
Last reply by SuperioR, -
- 7 replies
- 1k views
Vreau sa stiu, care din adminii care sunt pe Zombie.IlegalZone.Ro sunt activi si pe forum ? Ca nu prea mai vad sa raspundeti la cererile de slot, helper sau la reclamatii. Cei care nu sunt activi si pe forum vor ramane fara grad. In caz ca nu ati observat, pe server apare in chat "Daca nu sunteti activi pe forum, o sa fiti suspendati sau -1 grad !" Care mai sunt activi pe forum sunt rugati sa raspunda aici cu: Sunt activ !
- 0 replies
- 758 views
Toate sloturile au fost sterse din motiv ca unii jucatori aveau slot, dar n-au mai intrat pe server cu anii. Cei care sunteti activi, puteti face cerere slot din nou. Astfel ca acum sa aiba slot doar cei care inca mai joaca pe server.
- 0 replies
- 1.1k views
La cerinta fondatorului Energy am facut o evidenta a activitatii tuturor celor din staf , cei care au luat remove au luat pe buna dreptate , asa ca am sa las tot aici si lista de la staff only pentru a va arata care ati ramas si care nu. Cei care aveti nelamuriri citez " Sa vina la mine" adica la Energy. Cei care au ramas sunt rugati sa isi pastreze activitatea si sa isi faca treaba cat mai bine . Va multumim cu drag echipa IlegalZone Romania !!! http://forum.ilegalzone.ro/index.php/topic/21563-staf-only/ CRISTI-AVERTISMENT-MOTIV:INACTIVITATE B4LACI-REMOVE-MOTIV:INACTIVITATE BOGDAN-REMOVE-MOTIV:INACTIVITATE SOAPTA-REMOVE-MOTIV:INACTIVITATE STK-REMOVE-MOTIV:I…
Last reply by Dark Soul, -
- 10 replies
- 1.5k views
Salutare tuturor, Din cate ati observat incepem sa ramanem fara jucatori pe server, de si cand a fost boostat serverul in fiecare zi serverul era 26/32 32/32. Acuma deabea sunt 10-15 jucatori pe zi. Datorita faptului ca unii admini/ helperi nu au stiut sa tina de jucatori, acestia au plecat pe alte servere sau pur si simplu s-au saturat de abuzul adminilor si de nedreptatea acestora pe server. Este foarte important adminii care mai au grad si viitorii admini de pe acest server sa tina cont ca a avea admin, nu este pt faptul ca a avea un avantaj in joc, ci responsabilitatea de a face pe server un mediu placut de a juca. Tinta adminiilor nu este de a face cat mai…
Last reply by jusTice, -
- 19 replies
- 1.8k views
Luna decembrie, e luna primiilor pe serverul Zombie.IlegalZone.Ro Incepand de astazi, 6 decembrie, pana pe data de 24 decembrie pe serverul Zombie.IlegalZone.Ro va fi organizat un concurs pentru cei mai activi jucatori. Top 15 va fi resetat, si pe data de 24 decembrie vor fi alesi primii 5 jucatori din top 15. La acest concurs pot participa doar jucatorii care nu grad (Administrator/VIP) pe server. Cei care au helper pot participa. Premiile consta in: Locul 1: 30 zile VIP + Un cont steam cu jocul Counter Strike 1.6, Counter Strike : Condition Zero. - oferit de BuliNa27 Locul 2: 30 zile VIP Locul 3: 20 zile VIP Locul 4: 15 zile VIP Locul 5: 10 zile VIP …
- 4 replies
- 1.1k views
Va salut pe toti. De ceva vreme am mai multe reclamati din partea unui player numit "D I". Acest copil joaca pe acest server aproape de la infintare, ca sa lamurim situatia si sa nu fie dubii va astept cu demo aici care atesta ca acel jucator are aim+ vreau sa vad un ss cu ipul jucatorului.Pentru ca nu mi se pare normal sa banezi un jucator care are acelasi nume cu un codat sau mai rau sai dai si pika.Sambata erau 4 admin pe server si toti ziceau ca are aim, am stat pe el mai bine de juma de ora...ghici? nu..nu are aim. SI ce sa vezi? pika de la un admin care nici macar nu stie sa faca dif intre aim si un jucator perspicace. Asa ca va rog sa imi prezentati demo si s…
Last reply by PtB-ul, -
- 7 replies
- 1.2k views
Buna seara! cu totii stim, sau am aflat ca bind free lm, a fost dat de domnu censured mai departe la diferiti jucatori care si el la randu lui la primit de la o anumita persoana x. Bindu se va schimba incepand din data de 19.11.2016, toti cei care si-au cumparat free lm, is rugati sa dea pm la energy_zm@yahoo.com Doar el are lista cu jucatorii care au luat free lm, asa ca va rog sa nu imi dati mesaje cu "da-mi te rog bindu de lm,ca nu dau de energy" ... Fiecare il va prmi de la energy cu un mail de confirmare. cine nu da de el din prima zi si va primii bindu dupa o saptamana sau mai bine, asta este strict ghinionu lui, energy va incerca sa raspunda la fiecare ma…
Last reply by Walking 21, -
- 12 replies
- 1.1k views
25 februarie (sambata) de la orele 19:00 sedinta cu adminii. Se vor discuta despre server, propuneri, sugestii , up/downgrade. Toti adminii sunt obligati sa fie prezenti la sedinta ! Sedinta va avea loc de serverul comunitatii de TeamSpeak. Va puteti conecta folosind: DNS: Ts.IlegalZone.Ro Sau IP: 193.84.64.150:9998 va multumesc!
Last reply by Randy sama, -
- 0 replies
- 782 views
Salutare tuturor, tin sa va anunt ca "lasermine" a fost scos de pe server datorita faptului ca toti aveau acel bind/cod de lm free. A fost anulata pt o perioada de timp deoarece nu sa mai putut face modificarea la ea de a schimba codu de "lm free", asa ca mai pe intelesu tuturor, a avut de ales ,sau lasam exact asa cum este si toti au codu, sau o scoatem de tot! Anularea de lasermine de pe server va tine pana se va gasii o solutie de inlocuirea pluginului, deci nu vreau sa va zic o data anume... poate sa dureze o vreme , dar cum va fii adaugat la loc o sa va anunt printr-un topic. important! Va sfatuiesc toata aceasta perioada sa nu incercati sa cumparati cu …
Last reply by jusTice, -
- 12 replies
- 1.2k views
30 octombrie (duminica) de la orele 19:00 sedinta cu adminii. Se vor discuta despre server, dar si despre forum. ideeile de baza up/downgrade. Toti adminii sunt obligati sa fie prezenti la sedinta ! Sedinta va avea loc de serverul comunitatii de TeamSpeak. Va puteti conecta folosind: DNS: Ts.IlegalZone.Ro Sau IP: 193.84.64.150:9998
Last reply by Kobza,