Propuneri & Sugestii
34 topics in this forum
-
- 0 replies
- 1.1k views
Acesta este un mode pentru o propunere sau o sugestie. Propunere: Print-uri(daca este cazul): De unde v-ati inspirat: Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:
Last reply by SuperioR, -
- 3 replies
- 531 views
Propunere: Dupa ce dai retry mereu sa nu iti mai dea 15k pentru ca foarte multi playeri fac asta cand sunt human si dupa zm si propun sa dea doar 5k (acum nu stiu daca se poate sa se faca asta) Print-uri(daca este cazul): De unde v-ati inspirat: De la nimeni Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da pentru ceilalti playeri care nu abuzeaza de asta
Last reply by BuliNa27, -
- 0 replies
- 408 views
Sugestii:For the hackers stopping Tipăriri (dacă este cazul):- De unde v-ați inspirat:This idea is inpired from a zombie escape server in which i see that if a hacker was speeding he gets automatic slay from the server like direct slay on the speed,And second adding bots on the server.We should add auto-detector of bots also.It will not let players to add bots so i hope you like my suggestions,I will wait for replies also Crezi că va ajuta comunitatea? Dacă da, de ce?:Yes it sure will atleast we will have control on hackers/bots adder
Last reply by Str1ke, -
- 3 replies
- 538 views
Last reply by BuliNa27, -
- 4 replies
- 638 views
EU FAC O PROPUNERE PT ANTI -CHAT DACA SE POATE BINEINTELELES SI ATI VREA SI VOI SUNT FOARTE MULTI CODATI PE SERVER CARE NU AVEM CE SA LE FACEM ORICE COMANDA ORI CA E PIKA ,BAN PERMANENT ETC NU PATESC NIMIC SI NOI CA ADMINI TREBUIE SA II TINEM NUMAI IN BANURI ,SLAY,KICK AR FI FOST FOARTE BUN UN ANTI-CHEAT PT CODATI CU AIM,SPEED,WALL,SCRIPT BHOP ETC ASTEPT PROPUNERILE VOASTRE CAT SI A FONDATORILOR MULTUMESC PENTRU INTELEGERE!!!!!!!!
Last reply by Manu Tuilagi, -
IN LEGATURA CU PLAYERI,ADMINI CARE SUNT DERANJATI UNII PLAERYI CU FOARTE MULT TUPERU
by Manu Tuilagi- 9 replies
- 904 views
CER APROPAREA DETINATORULUI XANDER SAU A BULINIEI CA LIMBAJELE VULGARE ,URATE ADRESATE PLAYERILOR SI INCLUSIV A ADMINILOR SA FIE SANCTIONATE DRASTIC 1. BAN 1000 MINUTE 2 . BAN 2000 MINUTE 3. BAN PERMANENT ASTEPT PAREREA DETINATORILOR JOS AM SA ATASEZ UN LINK DE AZI DUPA MAPA ZM_FOX_V5 CU UN EXEMPLU DE PLAYER https://imgur.com/a/WXEYTjD CUM SA NU BANEZI UN ASA OM,MAI ALES LA CUM VORBESTE
- 25 replies
- 2.4k views
Propunerea mea este!! La survivor arma pe care o are in momentul de fata este jalnica,nu poti face 2 killuri si deja mori.pentru ca nu da dmg deloc!Propun sa schimbam arma sa punem ceva mai eficient ceva cu dmg mai mare si sa fie de folos,cum ar fii ,un minigun ,o luneta buna sa bagam vsk in loc de arma care o are acum! Aici astept si parerile voaste!! La vip/admin vreu sa mai bagam puitna viteza 300 nu mi-se pare ok,ar trebui cel putin 330 !La viata la fel 250 mi-se pare foarte putin, trebuie cel putin macar 300! La boss la fel putina viteza mai multa,stau sa alerg un player pe mapa 3 minute si tot nu il prind!! Haideti sa mai schimbam cate ceva pe sv,vad ca nimeni nu s…
Last reply by Manu Tuilagi, -
- 0 replies
- 627 views
I like this so much it will help players and freinds to play whit more fun so i hope you to open this option donate players .
Last reply by hhh you dead, -
- 7 replies
- 1.5k views
Propunere: Adaugarea unor arme noi Print-uri(daca este cazul):https://www.youtube.com/watch?v=h_R-poNWLVI [Link in descriere de la arme (sper c-o sa functioneze)] De unde v-ati inspirat: dintr-un joc pe nume CSNZ Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, cred ca va ajuta comunitatea deoarece ar mai schimba gameplay-ul cu niste arme noi si asa am mai atrage jucatorii.
Last reply by SiLeNt StRiKeR, -
- 3 replies
- 807 views
Propunere: Adaugarea comenzii noi amx_votebanmenu Print-uri(daca este cazul: - De unde v-ati inspirat: De la mine Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Eu cred ca v-a ajuta comunitatea pentru ca se poate sa dai ban la cineva de exemplu cu numele (1)Exemplu (2)Exemplu (asta in cazul la helperi/Co-Administratori in care sunt inclus si eu)
Last reply by Kobza, -
- 4 replies
- 1.2k views
Propunere:AK-47 Balrog Print-uri(daca este cazul): https://imgur.com/a/NbJzbOv De unde v-ati inspirat:From Other CSO Server Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Yes, sometimes players will get bored because the strongest weapon is just in the sniper, so I suggest to add this weapon to make the strongest gun in Monstergun and the player will not get bored because there are only three strongest guns, that's all from me Thank You. Edit:Also Reduce The Price for 250k to 150k
- 2 replies
- 945 views
Propunere: Level System Print-uri(daca este cazul): De unde v-ati inspirat: pakistan Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: the players will play more in sv to get higher levels for better guns .
Last reply by Dude_xyz, -
- 0 replies
- 1.2k views
Propun sa se bage vechiul skin neo la admin/vip e mult mai frumos ca acesta ps: am pus si o poza cu skinul sa va decideti voi https://www103.zippyshare.com/v/4rsTlG2M/file.html
Last reply by Wondering, -
- 3 replies
- 1.3k views
Salut, am facut acum cateva zile o sugestie ca sa avem de la orele 00:00 pana dimineata pe langa puterile care le primi ca zombie tesla 200 armura si 3x jump sa fie si free hammer pe perioada 00:00 pana dimineata, adica pe perioada timpului free vip, Si am primit un raspuns ca o sa avem acces, dar nu merge cand apas pe Hammer imi da pur si simplu o eroare ca nu am acces. Si da in perioada orei 1:05 incerc asta si nu merge. Daca pot primi un raspuns de ce nu merge hammer in perioada free vipului ? ;
- 6 replies
- 1.4k views
Propunere: 16k $ la inceput de mapa , 3 sarituri jump-uri pentru toate rundele , adica sa ai doar 3 jump-uri maxim , si sa fie pentru cand il cumperi ca sa il ai la sfarsit de mapa , primul jump sa coste 5k $ al 2 sa coste 8k $ si al 3 lea 10k $ Print-uri(daca este cazul): - De unde v-ati inspirat: de pe alt server vechi de zombie cso foarte popular Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce? : Da pentru ca multi vor bani la inceput , + ca la jump e scump pentru o runda ,si e foarte stresant ca trebuie neaparat jump ca sa supravetuiesti...
- 5 replies
- 1.7k views
Propun să se adauge un sistem de questuri prin care să putem câştiga gems.Să nu fie doar dolari, să existe si ceva mai special decât dolari cu care să poti cumpăra tot arme.Să fie gen:Apesi pe m 10 unde să aparā quests&gems shop.Acel sistem de questuri constă in: omoară 10 playeri cu arma vsk,SAri de 5 ori cu modul de zombie ghost etc.In finalizarea questului să primesti gems.Gemurile sunt bune să iei lm in caz ca nu ai bani, să cumperi getpack fara bani etc.Sper că ati inteles ce vreau să zic
- 6 replies
- 1.7k views
Propun ca admini să aibă raport de activitate.Cum adică raport de activitate?Deci pe parcursul unei luni un admin dă ban/slay/kick/gag etc jucătorilor, eu zic ca acestea să aibă un topic numit raport de activitate unde noi să postăm ficare sanctiune acrodată.Fiecare sanctiune să aibă un punct si pe parcursul unei luni un admin să aibă 100 de puncte.Dacă nu are 100 să primească adminwarn si la 2x admin warn să ia admin down.Asa când un player va da retry sau va vorbi urât toti admni vor sări să-l sanctioneze fără a asepta mult.Si la fiecare terminare de raport, in functie de câte puncte are fiecare admin eu zic să fie răsplătit cu câteva zile de vip free in functie de câte…
- 1 reply
- 1k views
Salut, acesta este prima mea sugestia pe acest server, una dintre ele ar fi ca. Stim cu toti ca pe server de la orele 00:00 PANA dimineata este free vip unde primim diferite ablititati ca armura zombie-ul Tesla si 3xjump. Sugestia ar fi ca la free vip sa se adauge si knife-ul Hammer pe durata free-vip-ului. Dupa mine asta ar fi o imbunatatire perfecta. Succes.
- 1 reply
- 1.6k views
Salut, am stat si m-am gandit si am zis sa propun in felul urmator, am observat ca multi intreaba cum se pune laser pe server si ma gandeam sa se faca autobind-uri, gen inainte sa intre pe server sa li se puna pe tasta V sa puna laser iar pe tasta C sa il scoata, ori daca nu asa, sa se faca un mesaj in chat in care sa li se explice ce sa scrie in consola pentru laser gen "To put lasermines type in the console bind v +setlaser and to remove the laser bind c +dellaser"
- 5 replies
- 2k views
Salut ma numesc SankyFanky si sunt de pe serveru-l Zombie.IlegalZone.Ro eu am niste propuneri daca o sa va placa poate o sa le adaugati pe server.. Acum ceva timp pe server erau niste arme smechere,era o arma care era facuta din lego si dadeai cu nustiu ce chestie eu vroiam sa va zic: 1.Puteti adauga arme noi smechere 2.Dar mai era un shatgun care costa 200k de banuti in care din 2 gloante il omorai pe zombie Cam atat am avut de zic Nustiu daca o sa va placa voua dar o sa fie mai smecher cu arme noi care trag cu mai multe chestii si etc,Acum vreau sa vad decizia adminilor daca se va adauga decizia mea ,O zi minunata sa aveti.... :-h :-h
Last reply by TronkyfTw^, -
- 1 reply
- 1.2k views
In aceasta propunere doresc ca sa mai intre si niste admini/jucatori pe Team Speak 3 ca intr-un timp nici un admin nu se mai streseaza sa intre pe Team Speak 3 si ma cam plictisec de unul singur asa pe cand erau intr-un timp ogramada de admini pe Team Speak 3. As vrea sa mai intrati si voi pe server-ul de ts3 ca sa ne mai distram si noi.
Last reply by PtB-ul, -
- 8 replies
- 2.1k views
Propunere: Adaugare mape Print-uri(daca este cazul): De unde v-ati inspirat: De la nimeni Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Pai ar fii cazul sa mai adauge si ei niste mape ,sa le scoata pe cele care nu se joaca si sa le bage pe cele noi :) acelasi mape zlnic :) eu am niste mape frumoase cum ar fii ( zm_fox , zm_af-concert-2017_final , zm_zombie_world_happy , zm_frutita_1 , zm_fun_world_4_final )
Last reply by PtB-ul, -
- 0 replies
- 984 views
tc
Last reply by TronkyfTw^, -
Personal Skin
by Guest D I- 2 replies
- 1.7k views
Are you all bored having same skin like others players include vip skin? https://postimg.org/image/auqobqqxp/ https://postimg.org/image/bk9go5h7h/ https://postimg.org/image/uclbrqt19/ https://postimg.org/image/c9s90fx5p/ Do you wish have your own skin? Because i very wish have my own skin in zombie server,it is very perfect idea to have your own personal skin. It be like this,if you are just player without "slot" then you can't have your personal skin,if you get atleast "Slot",then you have access to choice your own skin,it could be get skin file in website,or edit yourself if you know how,or other way,and send to Founder or Admin to change your skin. And wh…
Last reply by Cristi, -
- 3 replies
- 3.9k views
După Cum am spus și în titlu vreau sa creez Hărți doar pentru comunitatea IlegalZombie.Hărți noi în care sa pun eticheta serverului ip și alte informații. Zic ca ar fi grozav sa avem Hărți diferite de restul serverelor și în plus chiar dacă ar fi copiate ,luate de alt server tot ar avea numele comunității și adresa serverului ceea ce ar însemna reclama gratuita. Aștept ideii și propuneri în legătură cu acest subiect.
Last reply by L-VIRUS™, -
Vreau sa donez si eu pentru vip, cu cine pot lua legatura?
Last reply by Randy sama, -
- 7 replies
- 1.8k views
Salutare , e a-2-a propunere in legatura cu clasa de zombie ... foarte multi au devenit vip , si nu stiu ce este ala fair-play , cand sunt zm anumite persoane, dau cu bila si se ascund, apoi iar trag si se ascund , etc ( recunosc si eu dadeam cu bila , dar dadeam cu bila apoi intram in laser ) , altii nu fac asta...deci propun sa se scoata tesla si sa se bage alta clasa de zm sau sa bage alte beneficii la cei cu vip( sa nu se simta inferiori pt donatie ) , dar tesla aia deja e enervanta folosita de anumiti copii de 7 ani , care nu stiu ce inseamna a juca fair play ... mi-ar placea zm tight (x2jump) ( joe)
Propuneri $0
by Guest D I- 11 replies
- 2.4k views
Are you many times tired someone attacking you or owning with "knife blink"?,and that person when all waste money 15000$ on "knife blink",he reconnect,and again he get $15000,so part players are abuse with "knife blink" when they something don't like it or owning other player. I have decision,let make for all start $0 money,you probably going ask how we buy weapon if we all going have 0$ ?,well then every start round you get automatically "H&K MP7A1",it is very recommend against players who abuse with knife blink,which they waste $15000 only for knife blink to defeat you unfairly,and they will do repeat this same process,they reconnect and again have 15000$ and agai…
- 15 replies
- 2.5k views
Salut ! Am observat ca am devenit foarte multi vipi si sunt multe arme puternice .. Propun sa se mareasca hp la zm sau sa fie mai greu de ucisi , pt ca dupa runda 4 6 daca ai vsk si clip unii zm nici n apuca sa plece de pe loc ( zic din proprie exp ca si eu ii omor rpd mai ales pe ice3 daca esti la iglu cu laser ) .si inca ceva , daca se poate adauga zm tight (x2 jump ) ar ajuta foarte mult zm .
-
- 9 replies
- 1.9k views
Nu stiu daca ati prins vreun server cu acest "sentry" , eu am prins acum 3 4 ani cred , este o arma automata care o plantezi , si trage singura dupa zombie si iti da bani / ammo (in cazul nostru bani ) , e foarte distractiv , pt ca tu poti sa iti faci treaba ta, sa te plimbi, si el trage dupa zombie , bineinteles poate fi distrus de zombie , are hp , si aici depinde de owner cat de mult hp sa aiba si cat dmg sa aiba , si daca s ar accepta , as propune sa se scoata red deagle, pt ca zombie ar fi foarte slabi, n ar avea sanse la red + sentry ....si sentry sa aiba tot asa un pret "picant" ca red-ul ... aici este un video de pe youtube , exact asa il stiam si eu , dar nuami c…