Ajutor/Intrebari
Aveti vreo nelamurire ? Postati aici.
9 topics in this forum
-
- 29 replies
- 4.5k views
Aici puteti intreba orice despre PhotoShop. Multumim pentru intelegere!
Last reply by Randy sama, -
- 0 replies
- 1.5k views
Acesta este un Model pentru a cere Ajutor Cerinte pentru a solicita Ajutor: Numele topicului trebuie sa fie "[Ajutor] Numele Ajutor"Precizati cat mai multe detalii despre ceea ce vreti sa stitiNu aveti voie să veniti cu raspunsuri de genul: cauta pe google, nustiu revin cu edit daca gasesc etc., postati ceva care sa ajute membrul ce a intrebat.Numele de pe forum: Email: Ajutor:
Last reply by Devil, -
- 0 replies
- 1.3k views
Acesta este un Model pentru a pune o Intrebare legata de Forum Cerinte pentru a pune o intrebare: Numele topicului trebuie sa fie "[intrebare] Intrebarea pe scurt"Precizati cat mai multe detalii despre ceea ce vreti sa stitiNu aveti voie să veniti cu raspunsuri de genul: cauta pe google, nustiu revin cu edit daca gasesc etc., postati ceva care sa ajute membrul ce a intrebat.Numele de pe forum: Email: Intrebare:
Last reply by Devil, -
- 0 replies
- 389 views
جنيه استرليني
Last reply by Sky.Force, -
- 1 reply
- 850 views
Numele de pe forum: vlad1s Email:n-am Ajutor:am dat sa intru pe sv am scris in consola setinfo_pw si parola si ma da afara reserved nick
Last reply by Str1ke, -
- 1 reply
- 782 views
Numele de pe forum:inspector kwebbelkop Email:nu folosesc Intrebare:de ce nu mai Sunt admin
Last reply by Str1ke, -
- 1 reply
- 1.4k views
Vreau sa obțin Vip. Ce tre sa fac și ce suma trebuie sa donez As dori sa ma alătur membrilor vip. 1 pentru vip trebuie sa donez 5 euro? Sper sa primesc raspunsul
Last reply by Asas1n, -
- 0 replies
- 1.1k views
Numele de pe forum: Sasuke Email: dobrescumarius12@gmail.com Ajutor : vreau care are stokuri hd , fonturii frumoase , efecte pentru ps :)
Last reply by ○○○Sasuke○○○, -
- 13 replies
- 2.5k views
Lasati cu PRO/ CONTRA daca vreti sa facem o scoala de Photoshop aici si daca vreti sa participati si voi, desigur. 10 PRO ca sa se tina scoala & 5 elevi macar ca sa se tina scoala
Last reply by 夏(Natsu),