Pluginuri
Diferite pluginuri pentru orice mod. Aici gasiti si cele mai folosite pluginuri de Counter Strike 1.6
14 topics in this forum
-
- 0 replies
- 335 views
Last reply by ֆʊքɛʀɨօʀ, -
- 0 replies
- 258 views
Daca avti nevoie de un plugin completati modelul de mai jos intr-un reply la acest post iar eu va voi da "quote" cu sma-ul ! Nume plugin: Descriere: HLDS/REHDLS: Versiune AMXX:
Last reply by Sticks, -
- 2 replies
- 219 views
In acest topic imi voi posta toate "creatiile" ! Voi posta doar amxx pentru ca multi copii se fac autori peste noapte ! Va rog sa nu postati in acest topic ! Imi multumiti doar cu +1 ! La unele pluginuri o sa pun poze ,la altele nu ,din motive de reclama , limbaj si alte chestii ptr care mi-e lene sa deschid paint-ul
Last reply by Sticks, -
- 0 replies
- 225 views
Numele Plugin-ului:Extra Item Human Armor + Hats Descriere:este un plugin pentru modul Zombie. Cand Cumparati Armura va da in + si o caciula ( Hat ) Download:https://www87.zippyshare.com/v/BPodMhFu/file.html Imagini:- Propria parere:- Instalare : Punem zp_extra_human_armor.amxx in folderul plugins dupa intram in folderul configs si cautam plugins-zplague.ini Intram si Adaugam zp_Extra_human_armor.amxx Salvam Modificarile Facute. Dupa Adaugam Modelul in Models. Si dupa Dam Un Restart la Server Sau Schimbam Mapa , Succes .
Last reply by FinuTzu, -
- 0 replies
- 901 views
Last reply by Sthreexty, -
- 1 reply
- 554 views
Last reply by Bedems123, -
- 0 replies
- 533 views
Last reply by Sthreexty, -
- 0 replies
- 375 views