Jump to content

Reclamatie [Naic&Chinezu]


Wiz Khalifa.

Recommended Posts

Numele tau pe server: Wiz Khalifa 
Numele Adminului reclamat: Naic si Chinezu
Data si ora: Intre 04.12.2019 si 09.12.2019 (am mai multe ss,doar ca nu le-am postat ca am zis ca poate se potolesc baietii..)
Motivul reclamatie: Abuz de admin,turn back to human la interval de cateva secunde,slay aiurea dupa care respawn,ban aiurea,Naic si Madal!n au facut retry dupa ce unu din ei a dat ban cu motiv retry... etc (vedeti mai multe in dovezi.)
Dovada: https://imgur.com/a/azWnFEL

 

   Si vedeti ca unii admini cam dau ban-uri aiurea...Chinezu' azi in runda normala de zm am vazut si un BOSS...Care daca nu ma insel era chiar el..Si facea pe toata lumea zm si human..L-am intrebat ca ce are.. Mi-a raspuns ca de la lag..Masuri minime va cer..Seara faina.

Link to comment
Share on other sites

Normal sau anormal,este enervant,Chinezu o runda intreagă ne-a terorizat cu knife blink...păcat că n-am ss,şi văd că Strike a dat edit...A dat "Pro" prima dată..Explicații nu prea is...E clară treaba,abuz de grad şi slay la nervi că

The Alone Wolf il omoara de 2 ori pe Naic când el dă de 2 ori turn back to human...Superb,dacă nici nu primesc nici-o sancțiune pentru asta,suntem buni.

Link to comment
Share on other sites

Ramai ma tu in locu meu daca te crezi mai bun ca mine! Bunule....o sa vb cu bulina sa iti dea fondator! Meriti! Esti un fel de Dumnezeu... GOD.... sunt curios... 14 ani sau 16 ani ? Se vede ca esti mai matur ca mine si stii sa iei decizii mai bune ca mine! O sa fiu cu ochii pe tine de acum incolo.... promit!

Link to comment
Share on other sites

Vad ca daca va las nesupravegheati cateva zile vi se urca la cap . E clar ca nu pot avea incredere in nimeni ...sincer nu ma asteptam din partea voastra la un astfel de comportament si mai ales la astfel de comentarii ! 

Nu cred ca v-am atras atentia macar pana acum la nimic , am zis sa nu fiu AIA REA , mereu am tinut cu adminii , dar asta mi se pare bataie de joc fata de playeri si fata de mine . 

 

Naic suspend 7 zile , daca nu mai vrei sa faci parte din staf  ma anunti .

Chinezu suspend 3 zile  , si tu la fel . 

Madalin 3 zile  ,ca sa inchei cu toate reclamatiile astea .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
  • Create New...